ziera kecik

ziera kecik <3 shahnoOr arep <3 ziera kecik <3 shahnoOr arep <3 ziera kecik <3 shahnoOr arep <3 ziera kecik <3 shahnoOr arep

Sunday, 11 December 2011

Saturday, 10 December 2011

cinta yang dicari pasti pergi ,cinta yang datang kekal abadi . kalau ade jodoh ade le kan kite , kalau takde pasrah jelahh wehhh :) kenangan dulu ? HAHA sangat sangat lahh manis manis , biakan jehh tuh sume jadi kenangan kite . 2010/2011 <3 kalau org tnya sy ape kenangan paling indah zaman persekolahan awak ? sy akn jawab KENANGAN BERSAMA NOR AZIERA (: #shahnoor

Sunday, 4 September 2011

hmm awakk , sy rindu awakk sangat2 ! sumpah rindu ! awakk xkan dpt tawu sy punya rindu nie mcm mane . rindu tersangat rindu awakk ! awak jugak kan rindu sy ? em knp lahh kan jadi mcm nie . kite da happy2 . da bhgie . masing2 da serius . tapi terpkse putus mcm tu je . sedih aawak ! putus sbb parents x suke . . ya ampun . . susa nau nak lupekan awakk . wlpun skg kite da jarang mcg . da jarang call . sumpah ! xpna lupe kat awak . kadang2 tu ade lah jugak nak mcg awak . tapi takut mgngu awak je . . hari nie awak gtw sy yg awak da ade org baru , si dia . peganti sy , wlwpun time tu sy gelak2 . nmpak mcm biase je . sumpah sy sedih awak . jeles tersangat jeles !! tapi nakk buat mcm mane kan . sy pon da layan gurl lain . xpelahh . asalkan awak bhagia sayangg . asalkan peganti sy tu baikk . wlwpun awak ade si dia , kite tetap kawan kan awakk ? kan kan ? :))) sy still sayang kan awak lagi . still amek tawu pasal awak lagi . sy risau bila awak dgn org lainn . awak igt ye ape yg sy pesan kat awak aritu .   awak pleng terbaikk untuk sy . sy harap awak bace nie . iklas dari sy awakk :)) i really2 mish u  . take care  awakk . , , sy tunggu awakk . mharap lagi <3

Monday, 1 August 2011

KENAPE!!!

kenape kau dah bnyak berubah skang??kenape kau dah xmcam dulu lagi??kau dah xsyg aku lagi eyh??kau dah b0san ngan aku??kenape kau buat aku mcam ni??kalau kau xsyg aku lagi ckap lah..dripade kau simpankan..aku xkisah dah lah.aku lagi rele..dripade kau buat aku mcam ni!!tensi0n aku lah!!kenape kau asyik nak mo0dy je???kenape asyik nk slahkan aku je??hurm..setiap manusie ade kekurangan ngan kelebihan..aku nk mntak maaf kalau selame ni aku bnyak buat salah kat kau..maafkan aku sebab aku bukan p0mpuan yg kau inginkan..mybe aku xsempurne mcam p0mpuan yg kau idamkan slame ni..btw aku akan try jadi yg terbaik untuk kau!!hurm..layak ke aku untuk kau?? 0k lah..aku nk kau tau aku sayang kau sangat2!!!aku cinta kau!!!tuhan je yg tau weyh..please jgan buat aku mcam ni..jgan buat aku rase aku ni tepuk sebelah tgan je..aku pun ade perasaan jugak..sumpah!!demi allah!!aku sayang kau!!

Friday, 15 July 2011



nie lah . nie lah org yg aku sayang !
nOr aziera namenye . . comel kan ? hehehe :)
sayang ayg sgt2 lah . aku xpernah taw sayang pompan lain  mcm mane aku syg die skg nie , xpernah rase syg pompan lain mcm mane syg die skg nie . kau lain lah sayang . kau special sangat sayang ! kau da buat aku gile kat kau tawu ! kau kene bertanggung jawab ! kau kene gile kan aku jugak . . hehehe =) , sayang , , awk da jadi milik abg sekarang , sO . abg xmau awk sayang org lain lagi . abg xmau shareshare dgn org lain . ayg abg punye sorg ! okk bebeh ! pasal abg awk jgn risau . abg xmcm dulu lagi . . kau satu satunya <3 abg betul betul serius kali nie ! kau cinta mati abg hehehe :) .tiada yg lain , yg mampu ku cari , yg secantik diri kamu . hehehe , mnyanyi pulak jntan nie kan :) . abg harap sangat sangat kite boleh stay lelame . nakkk ! abg xmau kite mcm dulu , couple clash . couple clash . mcm budak budak je kan ! cinte pakai buang(stacy) hehehe .xpelah . barang yg lepas jgn di kenang :) . kali nie kite serius ye sayang ! kau main2 lagi . wa rembat lu ! sayangg . abg xpna rase mcm nie ,bhgie weh ! ngn awk lah abg rase sume2 nie aw . thanks sayang ! pas nie kite jgn lah main2 lagi ye . kite stay ! sampai kapan pon ! tiada yg lain yg ku cinta . hanya lah pada mu . tiada yg lain yg ku rindu . hanya lah diri mu . amboii ! nyanyi lagi lah . hehehe <3 okk lah sayang . . itu saje . tataa! ehh cop2 ! lOveyOusayang !! sOmuchnmuchmuch lah sayang !! sayang kau wehh ! <3 <3 <3

Monday, 11 July 2011

bOdoh + bangang !!

hmm , pasnie susa dah nak jumpe si dia . . bodoh betul cikgu2 nie sume . sibukk je , bapak die zina ! mnyirap je aku dga taw . nak jumpe xboleh lagi . jumpe pon kdg2 . ehh sial lah ! puihh ~ sblum nie ari2 jumpe . xrase rindu pon . . pasnie jarang dah jumpe . aku xkesah nak jumpe selalu. tp ayg aku tu je . pnakut cket . . tp xpelah . die pon nak belajar kan , ikot kan die je . . xjumpe xbmkne lupe kan . u always in my mind . my heart <3 . hehehe :) . pasnie da rase rindu kat kau ayg . mcg jelah pgubat rindu nie . . =( , pasnie da kene tgok gmbar ayg tiap2 hari . backup2 cket rindu nie . hehe , lw xrindu pon abg tgok gmbar awk aw ! comel awex abg ! wekk ! hehe =) , lastly . abg sayang sgt2 kat kau ayg ! gile2 sayang lah ! ayg yg pertama , ayg yg utama ,ayg segalanya <3 <3 <3

Saturday, 9 July 2011

awak . .

aduhh . kejap lagi si dia nak balikk . . bosan dah aku , tp bagus lah jugak die balik , esok dpt jumpe kat skola !! yeay2 ! xsabar . 3 ari xtgokk muke kau sayang . rindu aw ! hehe :) aku xtawu lah ape kene ngn aku nie , tiap2 ari rase nak jumpe die . xjumpe rase xbesh je g skolah tu . . bosan je g skolah tu . tp si dia nie pnakut , takut nak jumpe slalu . takut cikgu . wekkk ! benci aku die bg alasan takut . jumpe kau lah mnde yg pleng besh syg. . bhagie ! aku suke die senyum , gelak ! comel . mcm budak kecik je rupe . . suke tgok dy gelak2 gedik gitu . comel sayang ! tp pleng aku mnyampah bile die majuk . gilaa aku nak pujuk dy ! skg baru aku tawu perangai kau mcm mane syg . . okk lah syg , kite jumpe esok ye ! mmmuuaahhh ! mishyOubebeh !! <3