ziera kecik

ziera kecik <3 shahnoOr arep <3 ziera kecik <3 shahnoOr arep <3 ziera kecik <3 shahnoOr arep <3 ziera kecik <3 shahnoOr arep

Friday, 15 July 2011



nie lah . nie lah org yg aku sayang !
nOr aziera namenye . . comel kan ? hehehe :)
sayang ayg sgt2 lah . aku xpernah taw sayang pompan lain  mcm mane aku syg die skg nie , xpernah rase syg pompan lain mcm mane syg die skg nie . kau lain lah sayang . kau special sangat sayang ! kau da buat aku gile kat kau tawu ! kau kene bertanggung jawab ! kau kene gile kan aku jugak . . hehehe =) , sayang , , awk da jadi milik abg sekarang , sO . abg xmau awk sayang org lain lagi . abg xmau shareshare dgn org lain . ayg abg punye sorg ! okk bebeh ! pasal abg awk jgn risau . abg xmcm dulu lagi . . kau satu satunya <3 abg betul betul serius kali nie ! kau cinta mati abg hehehe :) .tiada yg lain , yg mampu ku cari , yg secantik diri kamu . hehehe , mnyanyi pulak jntan nie kan :) . abg harap sangat sangat kite boleh stay lelame . nakkk ! abg xmau kite mcm dulu , couple clash . couple clash . mcm budak budak je kan ! cinte pakai buang(stacy) hehehe .xpelah . barang yg lepas jgn di kenang :) . kali nie kite serius ye sayang ! kau main2 lagi . wa rembat lu ! sayangg . abg xpna rase mcm nie ,bhgie weh ! ngn awk lah abg rase sume2 nie aw . thanks sayang ! pas nie kite jgn lah main2 lagi ye . kite stay ! sampai kapan pon ! tiada yg lain yg ku cinta . hanya lah pada mu . tiada yg lain yg ku rindu . hanya lah diri mu . amboii ! nyanyi lagi lah . hehehe <3 okk lah sayang . . itu saje . tataa! ehh cop2 ! lOveyOusayang !! sOmuchnmuchmuch lah sayang !! sayang kau wehh ! <3 <3 <3







No comments:

Post a Comment